1. Somiera dubla cu picioare

  Somiera dubla cu picioare

  Somiera (suport saltea pentru pat) este executata din lemn de fag stratificat. Somiera contine lamelele elastice din furnire de fag presate curbat si raspunde perfect solicitarilor corpului intins, pemitand coloanei vertebrale sa adopte o pozitie fiziologica corecta. Lamelele elastice din furnire de fag presate sunt prinse de somiera cu ajutorul ca
  Vezi mai mult

  Incepand de la: 176 RON

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
general

Termeni

1. DISPOZIŢII GENERALE

Vizitarea sau cumpărarea produselor de pe site-ul www.RuxionStil.ro implică automat acceptarea termenilor şi condiţiilor de mai jos.
Acest site este întreţinut şi administrat de către compania SC RuxionStil SRL, denumită în continuare Furnizor. Persoana fizică sau juridică care comandă şi achiziţionează produse prin intermediul site-ului www.RuxionStil.ro, va fi denumită Client.


2. CONŢINUTUL SITE-ULUI

S.C. RuxionStil SRL defineşte prin conţinut, toate informaţiile conţinute în site în formă de text, date, imagini(poze). Firma SC RuxionStil SRL îşi rezervă dreptul de a actualiza sau de a modifica conţinutul acestui site fără a anunţa în prealabil. Întregul conţinut al site-ului www.RuxionStil.ro este proprietatea Furnizorului şi este apărat de legile în vigoare pentru protecţia drepturilor de autor. Folosirea fără acordul Furnizorului, a oricăror elemente din conţinut, se pedepseşte în conformitate cu legile în vigoare (administrativ, civil sau penal). Elemente din conţinutul acestui site pot fi folosite sau copiate doar cu acordul scris al furnizorului. În cazul în care observaţi o încălcare a drepturilor de autor de către www.RuxionStil.ro vă rugăm să ne trimiteţi o înştiinţare la adresa de email: office@RuxionStil.ro


3. DECLINAREA RESPONSABILITĂŢII

Fotografiile, descriera, caracteristicile şi accesoriile produselor prezentate pe www.RuxionStil.ro sunt doar cu titlu informativ, de accea produsele livrate pot diferi în orice fel, fără o notificare prealabilă. SC RuxionStil SRL face tot posibilul ca produsele livrate să respecte cât mai mult descrierile prezentate pe site. Totuşi, în cazul în care conţinutul produsului său, unele caracteristici ale produsului au fost afişate greşit , iar livrarea nu s-a efectuat încă, Furnizorul îşi rezervă dreptul de a anula livrarea respectivului produs şi de a anunţa clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută. Valoarea maximă a obligaţiilor Furnizorului faţă de orice client, în cazul nelivrarii sau livrării necorespunzătoare, este egală cu valoarea produselor încasată de Furnizor de la clientul respectiv. Furnizorul nu poate fi făcut răspunzător pentru cheltuielile conexe sau orice alte prejudicii cauzate clientului datorită nelivrării sau livrării necorespunzătoare a produsului.
SC RuxionStil SRL nu îşi asumă responsabilitatea pentru scopul în care sunt utilizate produsele achiziţionate. SC RuxionStilSRL descurajează utilizarea produselor în afara legii şi în afara normelor de bună cuviinţă. Clientul îşi asumă în totalitate responsabilitatea utilizării produselor achiziţionate de la SC RuxionStil SRL. Produsele comercializate pe acest site sunt recomandate în general persoanelor şi autoritaţiilor care prin competenţa lor au dreptul de utilizare a echipamentelor de supraveghere şi monitorizare. În cazul în care produsele sunt achiziţionate de persoane fără competenţe de monitorizare şi supraveghere, acestora le revine obligaţia de a anunţa persoanele supravegheate sau monitorizate de acest lucru. Orice încercare de încălcare a legilor României adusă la cunostiiţa firmei SC RuxionStil SRL va fi raportată de urgenţă organelor competente.


4. CONFIDENŢIALITATEA DATELOR PERSONALE

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, SC Ruxion Stil SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.
Scopul colectării datelor personale este onorarea comenzilor (eliberarea facturii, certificatului de garanţie și expedierea produselor), marketing și realizarea de statistici necesare dezvoltării serviciilor oferite.
Datele dvs pot fi colectate in urmatoarele situatii:
a. achizitionarea unui produs de pe site
b. abonarea la newsletter printr-un formular pe site 
c. downloadarea unor e-bookuri sau materiale 
Informatiile colectate de catre SC Ruxion Stil SRL avand ca scop onorarea comenzilor (ex: nume, prenume, adresa, numar telefon), pot fi furnizate partial companiilor de curierat pentru expedierea si livrarea coletelor.
Informatiile colectate de catre SC Ruxion Stil SRL avand ca scop publicitatea (ex: cookie, IP, adresa e-mail) pot fi folosite pentru comunicarile de marketing targetate pe care le facem prin intermediul unor terti colaboratori.
SC Ruxion Stil SRL colectează de la clienții săi date cu caracter personal precum nume, prenume, e-mail, număr de telefon, adresă, etc. numai dacă acestea sunt furnizate în mod voluntar de către client. Refuzul furnizării a acestor date, duce la imposibilitatea procesării și finalizarii comenzilor transmise de către SC Ruxion Stil SRL.
Conform Legii nr. 677/2001, clientul are dreptul de acces, intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției. Totodată, aveți dreptul sa vă opuneti prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteti adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la sediul firmei noastre,Lugoj, Gheorghe Doja, nr. 4 Jud. Timis sau prin e-mail la adresa office@ruxionstil.ro.
S.C. Ruxion Stil S.R.L. si www.ruxionstil.ro si nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.
Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.ruxionstil.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www.spy-shop.ro. Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru telefonic, prin fax sau e-mail.S.C. Ruxion Stil S.R.L. este inregistrata si avizata de catre ANSPDCP (Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal) cu nr. de inregistrare nr.19584 din 09/05/2011.
S.C. Ruxion Stil S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.


5. GARANŢIE

Garanţia produselor achiziţionate este de 12, 24 sau 36 de luni, în funcţie de produsul achiziţionat. Toate produsele achiziţionate de pe site-ul nostru vor fi însoţite de certificat de garanţie. Termenul de garanţie decurge de la data emiterii facturii. Cumpărătorului i se garantează că în cazul defectării în condiţii normale de utilizare, pe durata perioadei de garanţie, produsul va fi reparat gratuit sau înlocuit, după caz, la sediul firmei noastre. Condiţiile de garanţie precum şi procedura în cazul defecţiunii unui produs sunt detaliate în Certificatul de garanţie. În cazul nereparării produsului, precum şi a imposibilităţii de înlocuire a acestuia de către Furnizor, Clientul poate cere restituirea banilor sau achiziţionarea altor produse. Valoarea maximă a obligaţiilor Frunizorului în cazul nereparării sau neinlocuirii prosusului este valoarea sumei încasate de Furnizor de la acel Client, pentru acel produs.

 

6. PREŢURI ŞI TAXE

Preţul final plătit de Client este format din preţul produsului afişat pe site + cheltuielile de transport.
Plata se poate face ramburs(la ridicarea coletului) direct către firma de curierat, sau se poate face în avans, prin ordin de plată în baza unei facturi proforme.


7. LIVRAREA PRODUSELOR

Produsele achiziţionate de pe site-ul www.RuxionStil.ro vor fi livrate doar pe teritoriul României prin intermediul serviciului de curierat rapid.
Termenul de livrare este de 48 ore, dacă nu se specifică altfel, socotit de la data preluării comenzii dvs. Acest termen este orientativ el putând fi modificat din motive independente de voinţa noastră. În cazul în care produsele comandate vă vor fi livrate în mai multe tranşe, dvs. veţi achita doar cheltuielile de livrare aferente primului colet. În cazul în care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc, veţi fi înştiinţat. Produsele se livrează în limita stocului disponibil. În cazul produselor care nu se afla pe stoc sau în cazul comenzilor mari termenul de livrare poate creşte până la 3 săptămâni. Plata se poate face ramburs(la ridicarea coletului) direct către firma de curierat, sau se poate face în avans, prin ordin de plată în baza unei facturi proforme.
Cheltuielile de livrare şi transport sunt suportate de către Client.


8. RETURNAREA PRODUSELOR

Potrivit art. 7, din Ordonanţa Guvernului nr.130/2000, consumatorul are dreptul să notifice în scris compania că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului. Marfa se returnează în forma sa originală, fără a fi deteriorată, cu etichetele intacte, fără a prezenta urme vizibile de folosire, cu o xerocopie după factură, pe adresa noastră. Returul se face prin colet cu acceasi firmă de curierat rapid cu care a fost livrat. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 30 de zile de la retur.


9. TENTATIVA DE FRAUDĂ

Orice tentativă de acces neautorizat a bazelor de date, datelor personale, serverului sau conţinutului site-ului www.RuxionStil.ro va fi raportată autorităţilor competente şi va face obiectul unei plângeri penale către acestea.


10. LITIGII

Orice litigiu apărut între Clienţi şi Furnizor va fi rezolvat prin cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reuşit rezolvarea conflictului pe cale amiabilă, competenţa revine Instanţelor de Judecată Române, de pe raza municipiului Timişoara.


Clientul confirmă că a citit şi acceptat termenii şi condiţiile de mai sus. Utilizarea site-ului de către Client implică acceptarea necondiţionată a acestor termeni şi condiţii. În cazul în care nu sunteţi de acord cu aceşti termeni şi condiţii, vă rugăm să părăsiţi acest site.